Dutch Audio Event 2022

  • Geplaatst op
  • Door Henkjan
  • 0
Dutch Audio Event 2022

we staan weer op t DAE!

Op 8 en 9 oktober 2022 is er weer het Dutch Audio Event (a.k.a. DAE;  de opvolger van de X-Fi show) in Veldhoven.  En net als vorig jaar zullen wij er weer aanwezig zijn. 

We zullen met 2 verschillende demo's de mogelijkheden van miniDSP laten zien: 

  • sat/sub optimalisatie met de SHD Power.   we hebben een bijzondere 2.2 opstelling waarbij het laag zeer zuiver is en de ruimte resonantie (vrijwel) worden geëlimineerd. 
  • een actieve luidspreker gefilterd met de miniDSP Flex.   

 

Dit jaar hebben we er voor gekozen om samen met een aantal gelijk gestemde Nederlandse Audio-entrepeneurs op te trekken  (alleen is maar alleen immers) :  servolabs.nl , Just a Perfect Sound ,  en Wheel by Miniot.   Hieronder stellen we ons alvast kort voor, dan weet je vast wie je voor je hebt:

Reacties

  1. Henkjan Henkjan

    Nog steeds aan het nagenieten van een fantastisch evenement. Aan allen die onze stand bezochten: bedankt!, het was fijn om jullie in levende lijve te ontmoeten. En aan wie niet konden komen: volgend jaar zal er vast weer een DAE zijn, tot dan.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »