Klantenservice, Contact & FAQ

Als u een vraag (algemeen, technisch, toepassing) heeft over een miniDSP product, dan is een goede plek om informatie te verkrijgen het officiele miniDSP Support Forum (engelstalig): https://www.minidsp.com/forum/index Hier zijn veel vragen al gesteld en beantwoord door de product ontwikkelaars van miniDSP zelf. Ook staan er diverse voorbeelden van geslaagde en creatieve toepassingen.

 

Contact

Als u ons een bericht wil sturen, dan kunt u daarvoor het formulier hiernaast gebruiken.

 

 

Garantie

Voor alle artikelen die u bij ons koopt geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij je zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling. Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie.

 

1 Algemene FAQ
1.1 Hoe zit dat nou met de Plug-In? En wat kost dat?

"Plug In" is de naam van de MiniDSP software (voor PC of Mac) waarmee alle instellingen gedaan kunnen worden.  Voor sommige modellen is er keuze tussen diverse plugins, andere hebben we maar 1.  Zie hier voor een overzicht.

Op de internationale MiniDSP.com website staan de plugins separaat te koop. Bij de van ons (of onze dealers) gekochte DSP's zit een voucher waarmee gratis 1 plugin naar keuze kan worden gedownload van de miniDSP.com website. Zie deze pagina voor hoe dat gaat. We hebben voor deze oplossing gekozen, en niet voor het op CD of als download van onze site, om één centrale locatie te houden waar altijd de jongste versie van de plugins te vinden is. Upgrades van plugins zijn gratis.

 

NB: de voucher is NIET geschikt voor de Dirac licentie of upgrades naar Dirac; deze laatste dient separaat te worden aangeschaft.

1.2 Hoe snel wordt er geleverd?
Wij zijn een kleine organisatie, geen bol.com. Daardoor kan het gebeuren dat een levering wat langer duurt dan de volgende dag.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »