MiniDSP EARS - Earphone Audio Response System

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 dagen

miniDSP "EARS", the Earphone Audio Response System. miniDSP EARS maakt het meten van hoofdtelefoons en 'oortjes' bereikbaar voor iedereen. Met de zelfde technologie als onze UMIK-1. EARS is ook te gebruiken als een binaural microfoon.

EARS heeft twee microfoon capsules in het "dummy head". Aan te sluiten op de PC of Mac door 'driverless' USB connectie.  Om te meten hoef je alleen maar je headphone op EARS te zetten en je favoriete meet programma (e.g. Room EQ Wizard) een zwaai te geven. De unieke calibratie file corrigeert voor de response van de microfoon en het oor. De miniDSP EARS is perfect om met de miniDSP HA-DSP of de IL-DSP filters in te stellen.

 

Features

  • Affordable Headphone test jig
  • Plug&play USB audio streaming for Win/Mac/Linux
  • Step by step application notes on how to Equalize your headphone using EARS

 

Unique Calibration File Download

All EARS are calibrated with unique left and right calibration files. One of the compensation types will also need to be chosen (see the User Manual for details). To download the calibration files, look for the 7 digit serial number found on the EARS unit and go to:
https://www.minidsp.com/products/acoustic-measurement/ears-headphone-jig

 

Product Info

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »